Tjenester

REHABILITERING AV BYGG I RANDABERG OG OMEGN

Eintveit Bygg AS utfører det meste av tjenester innen tømrerfaget og rehabilitering av bygg i Randaberg og Stavangerområdet. Som byggmester med sentral godkjenning for ansvarsrett kan du være trygg på at vi leverer og utfører arbeid i henhold til gjeldende lover og regler. Vi utfører:

LEGGING AV GULV

Vi utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

UTSKIFTNING AV VINDUER

Har du en dugget/punktert rute? Vi skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt.

UTSKIFTNING AV DØRER

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

UTSKIFTNING AV KLEDNING

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

UTSKIFTNING AV TAK

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

TRYKKTEST AV ENEBOLIG OG LEILIGHETER

For å forsikre deg om at bygget er tett nok må du utføre en trykktest som viser lekkasjetallet for bygget. God lufttetthet er viktig for å få et energieffektivt bygg. Eintveit Bygg AS har lang erfaring med å utføre trykktesting.

OMBYGGING

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

GARASJE OG CARPORT

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

TILBYGG OG PÅBYGG

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

UTHUS, BODER, NAUST OG LYSTHUS

Vi fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

TERRASSE OG BALKONGER

Vi lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

UAVHENGIG KONTROLL

01.01.1013 ble det innført nytt krav om kontrollregler for både byggenæringen og kommunen. Den uavhengige kontrollen skal etterprøve at det er gjennomført kvalitetssikring av byggearbeidene, at prosjekteringen av tiltaket oppfyller kravene i byggteknisk forskrift og at arbeidene er utført i henhold til tegninger og arbeidsbeskrivelser.
Eintveit Bygg AS sørger for å utføre en slik kontroll.

 
© Eintveit Bygg AS
Utviklet av:
pencilphone-handset